Marianne Jelveds talerstol

Marianne Jelved og talerstol i samme sætning, interessant tænkte jeg da jeg først blev spurgt om jeg kunne hjælpe. Der skulle designes og laves en talerstol til vores kære kulturminister, som skulle bruges i forbindelse med en kunstudstilling som du kan læse om her i et tidligere indlæg.

Jeg tænkte lidt forskellige tanker i udviklingsfasen, og endte med ideen om at der skulle være kufferter involveret. Den fandt jeg bl.a. hos AVV i Hjørring og hos Maibom i Herning.

mariannejelved_talerstol_gittelacarriere

gittelacarriere_mariannejelved_talerstol

jelved_talerstol_gittelacarriere Det var en sjov og spændende opgave. Jeg kan rigtig godt lide når der kommer den slags opgaver ind. Sammen med mine kreative workshops og mine skriverier rundt omkring, så er en opgave som denne bare med til at gøre dagene endnu sjovere.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *