Mangt værker på Aalborg Streetfood

At få mine kunstcollager ud i verden er absolut et ønske, og jeg mener verden. Men at starte i Aalborg giver jo super god mening, da det jo er her jeg er fra….sådan cirka da.

Tre af mine kunstcollager er blevet trykt op på 4cm tykke lærreder der måler 80×80 cm, og der findes kun disse tre tryk på lærred af disse collager. De hænger over porten i det store lokale på Aalborg Streetfood, og er naturligvis til salg. Det er jo lige som det der er hele konceptet, at jeg skal leve af det, samtidig med at jeg elsker at skabe min kunst naturligivs. De er prissat til 3333,- pr værk, og skal et af dem hjem til dig så giv lyd, og vi får det arrangeret hurtigst muligt.

De sælges også som limited edition prints ( 10 stk af hver ), i webshoppen på mangt.dk og hos Nordcraft på Boulevarden i Aalborg.

De hænger over porten i den lækre blålige farve, som egentlig står super flot til værkerne.

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke