MANGT i stort format

MANGT plakaterne fås nu i store størrelser, lige så store som du ønsker faktisk.

Der er noget med kunst på væggene! I alle størrelser! For mig kan jeg nogle gange godt lide ét enkelt værk, frem for 20 små billeder samlet. Det giver et rum et helt andet udtryk!

Derfor har jeg indgået et samarbejde med et trykkeri, og hos dem kan du få det lige som du vil. MANGT plakaterne kan trykkes i alle størrelser, og på alle materialer. Det kan være en glasplade, et lærred, en lyd absorberende plade eller noget helt fjerde.

Dette gør at MANGT plakaterne giver endnu flere muligheder i boligen, eller i virksomheden. Her er lidt billeder af hvordan de kan bruges i den sammenhæng (er helt vilde med dem:o)

Og hvor kan jeg mærke at jeg skal ind i mit kreative univers også kaldt mit værksted, lige om lidt igen! Har haft nok at se til med at sende plakater afsted, KLAGER IKKE! Så nu er det tid til at skabe nye plakater eller print…call it what you want…

Du kan læse mere om hvordan du bestiller et STOOOORT Mangt print lige her.

Priserne er naturligvis individuelle, alt afhængig af størrelse og materiale. Så kontakt mig gerne, hvis du har ønsker om noget som ikke er i butikken nu. Og hvad er egentlig i butikken…..

Hvad der er på hylderne i butikken lige nu, kan du se lige her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/