Mangt Moodstore Aftener

Jeg elsker mit værksted, og jeg elsker når det er fyldt med glade mennesker. Det er en af årsagerne til at jeg har arrangeret Mangt Moodstore Aftenerne. Her kan du kommer og opleve mit værksted i Nørresundby, få et glas vin, en kop kaffe eller te, nyde lidt let mad og opleve ferniseringer, gratis hygge, kreativitet, skæve events og meget mere.

Det foregår den sidste tirsdag i måneden 16.00-20.00 i hele 2019. Juli og december undtaget.

Hold øje med hvad der sker de enkelte datoer på Facebook og Instagram. Adressen er Nygade 2, 9400 Nørresundby. Og har du spørgsmål inden, så ring eller skriv. Og husk på, det er gratis.

2 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *