MANGT FORHANDLERNE I AALBORG

Flere har spurgt, så nu skriver jeg dette indlæg. Selv om jeg har min webshop her på siden, er jeg nu utrolig glad for mine forhandlere. Så kommer mine plakater og collager lidt længere ud i verden, også selv om mine forhandlere pt. er i Aalborg. Dog er jeg i snak med steder i de større byer, så er spændt på hvad der sker der.

Men lige nu, i skrivende stund, har jeg mine tre forhandlere i Aalborg.
NordCraft på Boulevarden, Living Zone i Kærby, og Butik Gejst i Fyensgade. Og de har naturligvis alle, forskellige plakater og collager. Her i MANGT MOODSTORE i Nørresundby er der også et udvalg, samt i webshoppen naturligvis:o)

So there your have it, de nuværende forhandlere af MANGT…må der komme flere til i resten af landet.

2 replies
  1. Louise
    Louise says:

    Er helt vild med Gejst, den er en skøn butik. Har købt en af dine plakater der, samt masser af smukt keramik.
    Louise

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke