MANGT åbner værksted og kontor!

Jeg har længe drømt om det, mit helt eget værksted. Væk fra Genbrugshjemmet. Og et sted jeg virkelig kunne udfolde min kreativitet. Nu er det sket.

Der er i mit liv sjældent langt fra tanke til handling, så der gik tre dage fra jeg fandt ejeren af at tomt lokale, til at vi skrev under. En skøn følelse, og absolut også en smule uvirkeligt.

Nu har jeg så fået nøglen til mit helt eget sted, hele 67 rustikke kvadratmeter. For rustikt det er det, eller som nogen vil kalde det….noget gammelt lo… Men jeg ved at det bliver SÅ fedt. Foreløbig har jeg det i 18 måneder, frem til december 2019. Lokalet ligger i Nygade 2, selv om det egentlig ligger i Torvegade. Uanset ligger det super centralt i Nørresundby, og dejlig tæt på mit hjem.

Jeg er så småt gået i gang med at sætte det i stand, hvilket bliver en rolig og behagelig proces. Hvor jeg på ingen måde ønsker at presse eller stresse mig selv. Også selv om jeg helt vildt gerne vil have det færdigt NU.

Dette nye værksted betyder mere end bare det at have et sted. Det betyder også at jeg igen kan komme igang med mit arbejde, det er i hvertfald planen. Efterhånden har jeg i over et år været på vågeblus efter helbredet blev udfordret, og jeg trænger så utrolig meget til at komme i gang igen. Helt vildt. Og jeg håber og tror på at dette nye fantastisk lækre og snart nymalede MANGT værksted, er et skridt i den rigtige retning.

Hele indretningsprocessen vil jeg dele med jer, både her på bloggen, i Facebook gruppen og på Instagram. Kig med allerede, for de første containerfund er kommet ind i varmen.

I mit nye værksted, skal der ske mange ting. Jeg vil skabe flere plakater og værker til MANGT.dk, og til mine forhandlere rundt omkring. Bruge mere tid på at udforske maleriernes verden, som jeg tidligere har lavet en del af. Starte op på indretningsopgaverne igen. Der skal laves en kreativ klub, hvor vi mødes og skaber smukke ting sammen. Jeg vil igen afholde kreative workshops for både børn og voksne. Jeg skal også have mit kontor i de nye lokaler. Og ja, så skal kreativiteten egentlig bare flyde og vise vejen i mit fremtidige arbejde.

Let the work begin!

4 replies
 1. Maria
  Maria says:

  Hvor er det fedt. Tillykke med det Gitte. Virkelige godt for dig. Venter i spænding på at se forvandlingen.

  Reply
 2. Lotte
  Lotte says:

  Det skal nok bliver super godt!!!!
  Glæder mig. Håber det bliver til flere gode kreative workshops, de er noget så inspirerende.

  Reply
 3. Marie
  Marie says:

  Tillykke Gitte.
  Jeg har tilmeldt mig dit nyhedsbrev, nævner du der når der er workshops osv?
  Vil nemlig meget gerne med!

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Originale kunstværker NO ENTRY og NO ACCESS af Gitte Lykke/MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke