Madopskrifter fra barndommen

Dette er jo ikke en mad blog, det har aldrig været hensigten. Og det ville give absolut ingen mening, da jeg ikke er den mest eksperimenterende i et køkken. Hvilket jo nok er en fordel hvis man skulle være mad blogger. Men når det er sagt, så bliver jeg simpelthen nødt til at dele dette med jer.

I forbindelse med en oprydning i mine forældres hjem, fandt jeg denne gamle samling af madopskrifter, som min mor brugte flittigt da jeg var barn. Så jeg fik samlingen med hjem, blev grebet at den husmoderlige følelse og gik i gang med at bage.

Det var ganske nostalgisk at stå der med alle opskrifterne, med dertilhørende pletter, og lave de kager jeg fik som barn. Så budskabet må være….find de gamle opskrifter frem, og nyd en lille tur ned af barndommens gade.

retroopskrifter_gittelacarriere

gittelacarriere_retroopskrifter

gittelacarriere_madopskrifter

madopskrifter_gittelacarriere

2 replies
  1. Else K says:

    Åh ja, det omslag vækker minder – og opskrifterne har det helt rigtige småplettede udtryk som jeg også husker det. God bage lyst 🙂

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *