Luxoliving.dk….ja da!

Jeg har længe haft et godt øje til Luxoliving.dk…..derfor var det tid til at kigge forbi og se om jeg mon ikke kunne finde noget lækkert til vores lille hjem…

…lidt fornyelse er altid godt, både brugt og nyt!

Jeg har også længe haft lidt kig på det smukke plante stativer fra Ferm Living, OG en lampe fra House Doctor og og og….der er, jeg ved ikke hvor mange forhandlere at vælge mellem….og det er jo ganske vidunderligt.

Mens jeg fandt ovennævnte, blev jeg også opmærksom på bæredygtige We Do Wood der laver de lækreste ting. Det har så resulteret i at jeg nu overvejer at få fat i en af deres stole….de er både moderne, tidsløse og ret lækre efter min mening.

Og som rosinen i pølseenden….Finsdottirs Honkadonka vaser er, i mine øjne, utrolig smukke….så et stk. er hermed også kommet på ønskelisten…..hu ha sikke en liste:o)

luxoliving_We_Do_Wood_SJ_Bogkasser_reol_bookcase_bogreol_bamb luxoliving_house_doctor_lampe_cube_brown_lacarrieredkluxoliving_ferm_living_urtepotte_lacarrieredkluxoliving_finnsdottir_honkadonka_vase_grå_porcelæn_thorafi

Så bor du ikke lige i Herning, hvor de har deres fysiske butik, kan man nyde godt at den gennemførte webshop.  

Og skal du klikke ind på en fed hjemmeside i dag, bare en enkelt…så lad det være www.luxoliving.dk 

Har trykket BESTIL i webshoppen og venter nu spændt på mine varer…..og næste gang jeg er i Herning, må jeg lige en smut forbi butikken, tænker at den nok er ret lækkert indrettet.

2 replies
  1. Mette says:

    Det er i den grad den fedeste butik…..købte vores sofabord der sidste år. Anbefaler den også til alle omkring mig:o)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *