LIGE HURTIGT NOK

LIGE HURTIGT NOK

Det er ikke første, og helt sikkert heller ikke sidste gang. At jeg får strakt armene for bredt, og må tage et lille skridt tilbage og lige danne det famøse overblik.

Jeg har haft rigtig travlt i mine virksomheder, med mange forskellige opgaver. Alle har jeg nydt og fået masser energi af. Det klassiske i det er at jeg kan komme til at glemme at sidde lige hvor jeg sidder nu, ved mit store arbejdsbord, og skabe kunstcollager. 

Det skal jeg de næste 15 dage godt og vel, sidde her. Være herinde og fordybe mig i min kunst, og jeg glæder mig voldsomt. Trænger til det, til rejsen og til resultaterne.

Derfor har jeg sørget for at fra fredag og frem til jul kan der ikke komme flere opgaver ind, uanset hvor indbydende, interessante, indbringende og spændende de så må være. Good luck sige jeg. For jeg ved, med 100% sikkerhed at lige om lidt kommer der noget jeg får svært ved at takke nej til at være en del af. Men må gøre det for at være tro mod mig og mod min kunst.

Hvor er det dog fedt som livet kan trylle og drille, elsker det.

Nu vil jeg sætte noget mere roligt jazz på, varme en kop vand til te og tage tonsvis af smukt papir frem og skabe skønne kunstcollager.

Uden al for meget larm.

Gitte

1 reply
  1. Janne
    Janne says:

    Hvor jeg kender det! Tak for at du deler dine tanker omkring det. Hvad er dit bedste redskab til at få indsigten i første omgang?

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner