LAV DIN EGEN NEMME HYLDE

Jeg har nogle faste aftaler med Nordjyske.

At jeg hveranden søndag svarer på læsernes spørgsmål om indretning, i min brevkasse, hvilket jeg har gjort de sidste fire-fem år. Derudover har jeg en fast klumme i deres KRAM tillæg, der er med avisen om onsdagen, hvor jeg kommer med fede DIY projekter til i særdeleshed kvinder.

En af de sidstnævnte vil jeg meget gerne dele med jer, det er fra forrige uges KRAM tillæg. Og viser hvordan man nemt og ligetil laver sin egen hylde, så nemt alt alle kan være med, vil jeg vove at påstå.

Men har har I den så, værsågod….

en_nem_hylde

kram_gittelacarriereDer findes desværre ikke et link til artiklen, men billederne viser også ganske godt hvad I skal gøre for at lave hylden. God arbejdslyst:o)

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *