Kvalitetstid er et valg!

Er meget bevidst om hvad jeg bruger min tid på, både når jeg er alene og sammen med andre.

For hvad er lige pointen i at bruge tiden på ting der ikke siger mig noget!

Derfor har denne weekend budt på skønne oplevelser, der har givet mig masser af energi og ro på samme tid.

 

Efter en hektisk uge, med dejlige børn, indretningsopgaver og foredrag….var der fredag dømt Gitte tid, også kaldet ME-TIME.

Efter to timers intens arbejde fredag morgen, var det tid til en velfortjent omgang wellness, det burde være obligatorisk!

lacarrieredk_minedageDer har været tid til fordybelse i nogle af mine favoritblade……så som Mollie Makes, Living Etc, Boligmagasinet og LIV……og så kunne aftenens smukke udsigt nydes fra stuen.

lacarriere_dk_minedage

kvalitetstid_lacarrieredkOg en tur i skoven blev det også til. Jeg elsker naturen og prøver at slæbe børnene med ud så meget som muligt, især nu hvor vi er flyttet i lejlighed. Og en tur i byen med en god veninde blev også prioriteret….skønt!

Og så er det nu søndag eftermiddag, hvor jeg skal have lavet nogle indretningsopgaver færdig, og er i gang med næste uges gratis kreative video til jer….hvor det er børnebøger der har måtte lade livet. Mere om det i løbet af ugen!

Hav en skøn søndag i oktober. Og fyld den med kvalitet!

4 replies
 1. Petra says:

  Sikken en udsigt du har, hvor er det lige i Dk du bor?
  Glæder mig til endnu en video, de har været med til at give mit hjem et fint præg:o)

 2. Susanne Randers says:

  Hej Gitte
  Ser du læser Mollie Makes… Jeg følger deres blog og får nyhedsbreve, men har aldrig haft deres magasin i hånden…
  Er det lækkert?? Hvad minder det om for et magasin…? (Hvis det altså minder om noget, smiler)
  Køber man det i DK eller abonnerer du på det? Måske Magasin har det, tænker jeg…
  Tak for inspiration !
  Kærlig hilsen Susanne

 3. Gitte Lacarriere says:

  Det kan anbefales Susanne. Og det koster ikke voldsomt meget som abonnent. Udfordringen med Mollie Makes er dog, at det tager utrolig lang tid for mig at komme igennem et enkelt blad -da jeg altid sidder med min iPad ved siden af, for at klikke ind på alle de fede hjemmesider de refererer til.
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *