Kunsten af blive siddende!

At sætte sig ned med en stak boligblade (som jeg efterhånden har en del ulæste af), kan nemt blive en udfordring for mig.

Jeg elsker roen, og mit eget selskab. Og så elsker jeg at få inspiration udefra, i form af boligblade, bøger osv.

Når jeg har fået mig placeret i sofaen, med stakken af glitrende blade, en stor kande te, lidt nødder og den uvurderlige mørke chokolade, så kræver det disciplin at blive siddende.

Og det gør det fordi jeg får så mange ideer af at sidde der og suge inspiration til mig. Og så er det simpelthen så svært ikke at ville rejse mig op og begynde at flytte rundt på møblerne for eksempel.
Så det at blive siddende har aldrig været min spidskompetence, men det ønsker jeg faktisk at det skal være. Jeg er stadig 75% sygemeldt efter mit lille møde med kræften tilbage i april, og det er der en grund til. Kræfterne skal fortsat samles op og sammen, og der skal ro, fordybelse og inspiration til.

Så i dag, vil jeg sætte mig på sofaen, med te og hele muletjavsen. Og lave den aftale med mig selv om, at jeg SKAL blive siddende i halvanden time.

Så mon ikke jeg bagefter smutter ind i mit værksted og skaber en plakat eller to til MANGT, ja hvis jeg da ikke er faldet i søvn. Men først må Kunsten af blive siddende praktiseres!

Hav en skøn dag derude i det blæsende vintervejr.

GItte

6 replies
 1. Christina says:

  Ser meget hyggeligt ud på din sofa, sikke en hyggeligt hjørne.
  Kender godt det med at skulle sidde stille, at fordybe sig. Jeg har lært det gennem årene, practise makes perfect.

 2. Gitte says:

  Det er det skønneste hjørne Christina, kan se hele stuen herfra (hvilket er vigtigt for os mennesker), og så er alt inden for rækkevidde.
  Gitte

 3. Anja says:

  Og rigtig god slap-af tid, til dig. Det ser indbydende ud med sådan et hyggehjørne, især her i julemåneden….husk juleknas ❤️

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/