Mit flotte print “Dans gennem tårer” som passer perfekt inde soveværelset – det var meningen hun skulle bo i gangen meeeen elsker hvordan hendes gule kjole passer til skabene.
Dorthe D. Mortensen
Hej Gitte
Tak for mangt pakken i dag! Er helt vilde med dem! Og tak for ekstra-gaven!!
Kh Dorte Lytje

Livet blev bare meget pænere, da plakaterne kom op.

Dorte Steinfeld

Hej Gitte

Så kom mine prints fra dig, og MANGT. De er superfede, og er så vildt flotte i vores stue! Lægger lige billeder ud på Instagram som inspiration. Skønt med noget der ikke ligner det de andre har!

Hilsner Lotte

Hej Mangt

Jeg gav printet Ovationer til min kære bror. De har lige fået barn og han er max presset, så den er lidt sjov på den måde. Både ham og hans kæreste var vilde med den, den bragte smilene frem. Og tak for ekstragaven!

Hilsen Janet

Hej Gitte

At finde noget til væggene er ikke svært, der er jo så meget derude. Men er så glad for at jeg fandt dine prints. Tankerne der lægger bag dem, gør mig glad hver dag jeg kigger på mine plakater.  Sender gode energier og tanker til mig!

Tak for det.

Julie

Hej Gitte
Jeg er super glad for mine plakater. Jeg har fået et par stykker op og hænge, men planen er der skal flere op når jeg har købt flere rammer. De er kommet op i stuen sammen sat med 2 gamle broderrier fra genbrugen. Synes det er svært at vælge hvordan man skal sætte billeder op, men det blev nu okay.
Tak for alle dine kreative ideer. Jeg sluger dem i mig og jeg føler mig meget indspireret til at være mere kreativ .
Hilsen Sandie