KØR TIL HØJRE…..

KØR TIL HØJRE.....

Jeg er IKKE til to dage der er ens, eller flere for den sags skyld.

Nogle gange kan jeg have så travlt at jeg kan glemme at gør noget nyt, men gudskelov bliver der længere og længere mellem de gange.

Forleden, efter et møde med en kunde, cyklede jeg hjem gennem Aalborg gaderS. Det var omkring middag, og jeg havde som oftest min computer med. Det er sket flere gange at jeg fortryder noget så meget at den ligger hjemme i MANGT MOODSTORE, så den pakkes gerne når jeg tager afsted.

Anyway. På cykelturen hjem ville jeg forkæle mig selv med en kop dejlig kaffe, og var lige på vej hen til en af de cafeer jeg kender så godt, ja hvor jeg nærmest har et fast bord jeg sidder ved.

Men valgte at dreje til højre, og satte mig ind på en cafe hvor jeg aldrig har været før. Det var super god kaffe, dejlig stemning, søde mennesker og samtidig ikke alt for manGe mennesker. Det var en ren fornøjelse. Og jeg har nu fået udvidet “mine cafeer”, og det skal jeg huske at fortsætte med.
At sidde ud er stadig noget der giver mig et drive, selv om jeg naturligvis elsker mit værksted vældig højt. Men forandring fryder som bekendt, og for mig er det en nødvendighed….at dreje til højre med jævne mellemrum.

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
ER COLLAGER HOLDBARE?®mangt.dk/GitteLykke