Kender du en Ole Henriksen type?

Kender du en Ole Henriksen type?

Chancerne for at du svarer ja til dette spørgsmål, er ret minimale.

Og det er, i følge Chris McDonald, fordi de fleste af os har LORTEGENER. Det vil sige at vi, der ikke er som Ole Henriksen, skal arbejde lige en tand hårdere på at være super duper glade som den kære Ole fra Nibe.

dengodedag

Om du kan lide Ole Henriksen eller ej er egentlig ligegyldigt  – så læs endelig videre hvis du gerne vil have et mere indholdsrigt liv.

De fleste vil gerne have bare et drys at det som Ole har og kan, og jeg taler ikke om mandens mange millioner (selv om de sikkert er ret pæne). Jeg taler om det drive han har, hans gåpåmod, hans positive og vindende væsen, hans måde at give på og måden hvor på han møder nye mennesker. Hans livsglæde smitter, og det er da fantastisk at kunne påvirke andre mennesker på den måde.

Jeg har ladet mig inspirere af Ole Henriksen (og andre geniale mennesker) og gjort følgende:

 • Sætter fokus på at bruge min tid på det jeg virkelig vil og er, at være Specialist i stilfuld indretning med genbrug
 • Har et nyt mindset når jeg møder nye mennesker (hvor jeg tidligere godt kunne være noget tilbageholden)
 • Smiler til tre fremmede hver dag
 • Påtænker andre mennesker i diverse situationer, i trafikken, i butikskøen, den demente nabo, hjælper andre forældre i lockout perioden og er generel betænksom

For mig giver det mening at sprede noget glæde, positiv energi og  generel omtanke for andre mennesker her i verden, så vi alle får det bedste ud af den tid vi har tilbage.

Om dette indlæg har volsomt meget med genbrug og indretning at gøre, skal være uvist. Men når man vågner kl. 05.00, og har behov for at skrive dette indlæg…..så bliver man nødt til at gøre det.

Her har du et skønt link til MUST SEE klip på You Tube

Hav en fantastisk dag, og nyd den!

5 replies
 1. Henriette Villebro Riisom
  Henriette Villebro Riisom says:

  JAAA Gitte, så gjorde du det igen igen.. Endnu et super indlæg der for smilet frem, også lige fra morgenstunden FANTASTISK . Go dag til dig

  Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *