Kan naturen genbruges?

Eller hedder det overhovedet det, når man tager ting ind udefra naturen?

Don´t know! Men smukt det er det i hvert fald….

I ferien var jeg så heldig at overnatte på en øde ø, med min familie. Tre generationer samlet til leg, bål, hygge og søvn. Og på en øde ø kan man finde mange godter. Båden var godt fyldt op på vejen hjem.

Et par billeder får I med på vejen, fra en af de noget bedre dage….en af dem man virkelig husker!

Nu er alle fundene blevet placeret på fineste vis på reolen i stuen. for at minde mine børn og jeg om dagen. 

Lidt natur skader aldrig, om det så hedder genbrug eller ej!

lacarriere_sommer_ferie_paa_oe

strandideer_gittelacarriere_naturdesignideer_til_stranden_gittelacarriere_genbrugsideer sjovpaastranden_gittelacarriere sommerideer_ferieleg_gittelacarriere

2 replies
  1. Julie says:

    Fed ide. Har ofte udfordringen med mine ungers sten, skaller og pinde….for de vil jo gerne at jeg beholder dem ALLE. Denne ide er da brugbar, og tror da også at jeg kan komme nemmere afsted med at smide dem ind på deres værelser bagefter, eller tilbage til naturen.
    Julie

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *