Kan du se dit rod??

Man kan nemt blive blind på sit rod, det kan indretningsarkitekten også.

Sad og nød roen og endnu mere ro denne morgen, ved mit spisebord i stuen hvor jeg oftest sidder om morgenen, når mine børn ikke er hjemme.

Bladrede i inspirerende boligblade, og fik pludselig øje på min elskede reol, der åbentbart lignede en blanding mellem et møbel i en børnehave og noget der var blevet fuldstændig overladt til hverdagen, og dermed uden den store omtanke for hvad der stod der på.

before_lacarrieredk

Nu er der sjældent langt fra tanke til handling i min verden, noget jeg vælger at se som en god ting….selv om det faktisk ikke altid er tilfældet:o)

Så gik straks i gang med at tømme reolen, smide ud, organisere, sætte ting væk og finde andre pyntegenstande frem. Og hey presto….mit møbel kan trække vejret igen.

efteroprydning_lacarriere

Jeg har altid sagt at det er vigtigt at vi flytter rundt på vores ejendele i hjemmet, så indretningen ikke bliver for stationær. For da vi alle konstant er i forandring, bør vores indretning også ændre sig løbende.

Men selv jeg, der er opmærksom på det, og som arbejder med indretning til daglig…..lod hverdagen suge energien ud af mit smukke møbel. Pointen til dig er, kig dig omkring…..hvor har hverdagen slugt dine møbler?

Og som en bonus!!

Fik jeg sorteret alle de bøger fra (ca. 30 stk) som jeg ikke får læst, nogensinde. Så hvorfor have dem stående som en dårlig samvittighed, ellers tak. De er nu afleveret i genbrugsbutikken!

 

Og i aften vil jeg sætte mig ved min kære reol, med en spændende bog eller en iPad med en god serie på!

4 replies
  • Gitte Lacarriere
   Gitte Lacarriere says:

   Det er fra Butik 21 Retro i Aalborg, det ligger på Boulevarden. De har de skønneste ting, har fundet meget godt der!
   Gitte

   Svar
 1. Cecilie Majgaard Olesen
  Cecilie Majgaard Olesen says:

  Kære Gitte!
  Det er et dejligt univers du har skabt dig her – jeg finder det meget inspirerende! TAK for det!
  Nu var du i den heldige situation, at du kunne aflevere dine bøger til genbrug – og så er det jo let, at få luft i sine møbler..
  Men jeg har mange bøger og min kæreste har også mange bøger, som vi absolut ikke er klar til at skille os af med endnu – og de står nu i vores stigereol, som jeg har arvet fra mine forældres fordums hjem..
  Men må ærligt sige at reolerne med bøgerne i har et noget plumpt og rodet udseende og i vores lille stue, fylder de en del både fysisk, men også i mit sind – det er bare ikke kønt at se på!
  Har du tips til, hvordan bøger kan opbevares således at de bliver til en smuk del af indretningen´- også i en lille lejlighed?
  Venligst
  Cecilie

  Svar
  • Gitte Lacarriere
   Gitte Lacarriere says:

   Hej Cecilie
   Ja bøger er nogle lækre sager, uanset om man læser dem, klipper i dem eller bruger dem til pynt.
   Du kan enten sortere dem i farveorden, det kan give et roligere udtryk. ELLER du kan vende dem om, så siderne vender ud af….hvis man ellers kan forlige sig med den tanke:o)
   Del endelig et billede af resultatet i f.eks. Facebook gruppen, eller send det til mig hvis du har lyst:o)
   Gitte

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *