Jeg underviser på Skillshare.com

Skillshare teacher Gitte Lykke

Jeg elsker at undervise, og har gjort det i mange år.

Både i mit atelier, ude på biblioteker og skoler, i virksomheder og til Folkemødet på Bornholm. Og jeg har nydt det fuldt ud.

Der er dog noget der siger mig at fremtiden bliver mere og mere online, så derfor er jeg nu blevet underviser på platformen SKILLSHARE.com.

Min første workshop lagde jeg op forleden, og den har titlen COLLAGE WORKSHOP FOR BEGINNERS – Using what you have at home. Det hele foregår på engelsk, deraf titlen:o)

SKILLSHARE er en meget stor platform for undervisning inden for mange emner. Og det fungerer på abonnementsbasis. Så du betaler omkring 60,- i måneden (hvis du binder til til et år) eller 100,- hvis du betaler på månedsbasis. Og det syntes jeg er billigt! Jeg har taget masser af kurser derinde allerede, og bliver klogere og inspireret hver gang.

Min første workshop har jeg ladet være gratis, (og der er mange andre gratis kurser derinde). For at få fingre i den så klik lige her 

Når du kommer ind på siden, vil den bede dig om at oprette dig. Det kan du roligt gøre, og dermed få to måneder gratis. OG afmelde inden de to måneder er gået. GENIALT IKKE?

Jeg håber inderligt at dette bliver en del af min virksomhed, så jeg kan lave disse kurser i mit atelier og sende dem ud i verden. Det er drømmen….sammen med alle de andre små drømme jeg nu går med.

Og jeg håber at du også vil få glæde af Skillshare, der er så meget godt at lære derinde.

Gitte

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke