JEG SPISER S** DET HELE!

Hvor meget mad har du proppet ind i dine skabe, hvor mange penge har du stående lige præcis der i dine køkkenskabe?

STOP_MADSPILD

Madspild er noget jeg har meget fokus på i dagligdagen, men derfor er der alligevel kommet en del konserves, pastaskruer og andre “lagervarer” ind i skabene…..og nu skal de spises!

De næste uger vil jeg og mine børn sørge for at vi får spist det der allerede er i hjemmet, og ikke render til købmanden for andet end rugbrød, smør, mælk, frugt og lidt til madpakken. Jeg glæder mig (også til at nævne det for børnene, der måske ikke bliver synderligt begejstret:o).

Der er penge at spare, tid at spare og mulighed for at få nye interessante retter på middagsbordet! Det må være det de kalder en win win og så lidt mere win!

Det siges at vi alle smider alt for meget ud, både madvarer og andet. Så derfor giver det god mening at sørge for at bruge alt det vi har købt, og ikke smide pengene ud af vinduet, hvilket jeg jo vil gøre hvis det når at blive for gammelt.

Du kan læse meget mere om Stop spild af mad her, ikke at det er den eneste side der har med emnet at gøre, men det er her fokus på madspild i Danmark startede.

Så her starter to uger med at tømme skabene…..

4 replies
  1. Katrine says:

    Herhjemme er vi i gang med “tøm fryseren”. Jeg synes, det er SÅ godt at få tømt lidt ud, men ungerne er ikke helt vilde med det :/
    God weekend!

  2. Gitte Lacarriere says:

    Det kender jeg godt Katrine, mine syntes heller ikke det er lige sjovt hver gang….men noget nyt det får vi da prøvet:o)
    Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.