JEG SKAL GIFTES

JEG SKAL GIFTES

Vi skal giftes.

For fem år siden mødte jeg ham, for tre år siden blev vi forlovede, for et halvt år siden flyttede han ind og til september skal vi giftes.

Jeg glæder mig.

Meget.

Det er faktisk ret stort det med at blive gift, det giver kærligheden en ramme der betyder mere end som så.

Invitationerne lavede jeg selv, og egentlig kommer vi til at lave meget af det omkring festen selv. Har ikke så meget forståelse for konceptet “bryllup” når det nævnes for blomsterhandler, bager eller andet godtfolk der skal ind over. Så er det som om at det er ganske almindeligt at gøre det hele meget dyrere, og det syntes jeg er ulækkert. Men det er en helt anden historie…

Festlighederne starter i en lille kirke i Aalborg og så videre til en skøn fest i en lade ved Limfjorden.  Og den bliver fin, laden! Den skal dekoreres med levende lys, blomster, lyskæder og andet gejl. Og der er band booket, lækker lokal mad, drinks og solen er bestilt. 

En fest med masser af kærlighed.

Har været vildt forelsket i ham siden jeg mødte ham, og det at kærligheden vokser og vi kommer hinanden nærmere hele tiden gør mig og min sjæl noget så godt. Han er et af de der helt igennem gode mennesker, på alle plan. Og jeg glæder mig til at nyde dagen med ham, og ikke mindst mange mange år frem.

Planlægningen er i fuld gang, men vi tager det nu ret stille og roligt. Ingen bridezilla her! Og når dagen kommer, kan jeg love jer for at der bliver taget de fineste billeder af et gennemført festlokale. Kan se det hele for mig.

Nogle vil mene at det er ambitiøst at holde en fest i en lade hvor der kun er vand og el. Intet toilet eller køkken, og ingen varme. Men det bliver godt! Rigtig godt.

Halleluja…..

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner