JEG HAR EN MISSION

Jeg har i mange år gået med tankerne, kredset om den varme grød men ikke turde sige noget.

Det er jeg så nu kommet i gang med, og det har gjort at jeg endelige kan se min mission klart og tydeligt. Et af de skridt jeg har taget kan du læse i et tidligere indlæg her.

Min mission er at inspirere danskerne til at anvende genbrug som en del af den bevidste indretning. Både genbrug i sin oprindelige form, men også forvandlet til nye formål, altså redesign og upcycling.

Vi skal og må ikke ligne alle de andre, det er for identitetsløst, kedeligt og forudsigeligt. Så kom ind i kampen, og find den personlige stil…

Vi skal indrette med genbrug af lyst, og den lyst vil jeg gerne give til dem der ikke har den, lære dem hvordan man gør og hvorfor. Lige nu er det af lyst vi gør det, men det bliver snart også af nød. Der er simpelthen ikke ressourcer nok til at vi fortsætter i dette hæsblæsende tempo, hvor nyt design konstant produceres, derfor er det tid til omtanke.

Så min mission, med at få mere genbrug ind i de danske hjem, er hermed sat godt og grundigt i gang…og til Folkemødet på Bornholm vil jeg løfte sløret for mine tanker og holdninger….jeg glæder mig!

graa_stue_lacarrieredk

Her er et eksempel på hvordan et hjem ser ud, når det er indrettet med hele 80% genbrug….og ja, det er mit hjem!

3 replies
  1. Marie says:

    Hvor er det fedt!!!
    På tide der er en der tager det op. Det skal være slut med identitetsløse hjem!
    Marie

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *