JEG ER STUKKET AF

Stukket af til Herning af alle steder, men dog et sted som jeg syntes mere og mere om. Og det mener jeg med den dybeste respekt.

Og hvad laver jeg så her, når jeg nu ELSKER mit skønne værksted og kontor hjemme i Nørresundby, MANGT MOODSTORE?

Jeg arbejder. Arbejder på forskellige indretningsprojekter, salg af collager især til udlandet og nyder at mit kontor egentlig er ret mobilt og fleksibelt, med lidt planlægning vel at mærke.

Så jeg er her i nogle dage i Herning. Og det ville jeg naturligvis ikke være, hvis det ikke var for at min skønne kommende mand boede her. Så uden børn i nogle dage, bruger vi tiden sammen. Ham på arbejde, og mig siddende med kig over en smuk sø, men vinden susende udenfor, med te i kruset og nysmurt neglelak på tåneglene.

Lidt fordele skal der jo være ved at være sin egen. Tænker ikke nødvendigvis at evt. kolleger i et åbent kontorlandskab ville sætte pris på lugten af neglelak, for da slet ikke at tale om mine bare fødder. Nå, nok om det.

Pointen er at jeg er stukket af, til Herning. Kommer tilbage inden ugen er omme, men skal lige en tur omkring Formland på torsdag. En messe jeg har besøgt i mange år, og som er et godt sted at møde nye mennesker, opbygge arbejdsrelationer, blive inspireret og få masser af gode oplevelser. (Skal du selv den vej forbi, så giv lyd. Måske kan vi mødes.)

Det med at stikke af, kan anbefales. Især når turen er fyldt med ene af god energi. Og det med neglene, det må bare være en bonus:o)

Hav en skøn mandag derude….

2 replies
  1. Ina
    Ina says:

    Ja det er skønne skønne omgivelser her i Herning. Det kan vi ikke fratages
    Ska desværre ik afsted, men hvem ved om vores veje alligvel krydses. Må du ha en fantastisk dag, og dagen er i sandheden startet godt

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke