Jagten på den perfekte lampe

I vores hjem på omkring 160 kvadratmeter, har jeg efterhånden en hel del lamper. Nogen vil mene at der ikke er plads til flere, og jeg er til dels enig. Meeeen mon ikke jeg kan finde plads til én mere?

De fleste af mine lamper er fundet i genbrugsbutikkerne eller på loppemarkederne. Det er alle de viste lamper faktisk, på nær én. Og siden jeg går meget ind for at der skal være lidt modspil til de ældre sager, vil jeg nu lede efter en ny lampe….altså købt fra ny.

Men det skal ikke være hvilken som helst lampe, det skal være en der opfylder nogle forskellige krav OG behov.

Den skal være smuk

Den skal være dekorativ men ikke feminin

Den skal være mobil og have flere anvendelsesmuligheder

Den må gerne være rå i udtrykket

Den skal være grå eller sort

Så kan man jo tænke sig til at det da ikke kan være så svært at finde, nu når jeg jo egentlig er ret specifik i mine ønsker. Men det vil tiden jo så vise.

Nu vil jeg begive mig ud på det store internet, og se hvad jeg kan fremtrylle……og jeg vender snarest tilbage med nyt til jer!!! Lad jagten på den perfekte lampe begynde…

I mellemtiden kan I her se lidt af udvalgte i mit hjem….af lækre lamper:o)

gamlelamper_gittelacarriere_lacarriereDenne som hænger over mit arbejdsbord i mit værksted.

retrolamper_gittelacarriereDenne som står ved min seng. Beklædt med tørklæde og smuk gammel skærm.

gittelacarriere_lamper_genbrugDenne petroleumsblå/grønne som står i stuen, og fungerer smukt med en IKEA skærm på.

lacarriere_retrolamperMin elskede lysekrone, som jeg fandt på loftet og fik lov at bruge. 

lampedesign_gittelacarriereRispapirslampen som jeg beklædte med fjer, og som giver det fineste bløde lys.

retrolamperne_gittelacarriereOg til sidst denne, som er den eneste der er købt fra ny. Lavet af pap, og går under navnet Graypants.

2 replies
 1. Anna Mathiesen says:

  Hej Gitte. Jeg forelskede mig i lampen Milk – den er så hyggeskabende – og jeg bliver altid så glad når jeg ser den……. i en boligreportage.
  Jeg har ikke købt den, fordi jeg tænker, at den allerede er overex-poneret (kender du den type?!) Prisen er ca. 1200,- . Forhandleren finder du hurtigt. Jeg håber I havde et godt loppemarked i Aalborg i går. ( min datter bor i Aalborg)Tak fordi jeg kan følge dig.Hav en god uge!

  Mange venlige hilsner

  Anna Mathiesen

 2. Gitte Lacarriere says:

  Tak skal du have Anna.
  Ja Milk er en lækker lampe, smuk og stilfuld. Men jeg vil give dig ret i at den er ret godt eksponeret, og det er jo en fin grænse hvornår det bliver “for meget”. Men den er noteret på listen, er i gang med at lede….og hvor er der mange skønne lamper derude. Jeg skal nok finde den helt rigtige:o)
  Loppemarkedet var fint kan du tro.
  Tak for at du følger med Anna….god uge til dig også!
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *