INGEN shopping i to måneder!

Så er beslutningen taget igen. NO SHOPPING.

I denne materialistiske verden, er det for mig en gang imellem klogt at tage en pause fra det hele, altså shopping. Jeg vælger nu to måneder uden indkøb af tøj eller sko til mig selv, og mangler jeg noget SKAL det købes i genbrug.

Har gjort det tidligere, og det giver den vildeste følelse af frihed. 

Skal ikke bruge tid på at blive fristet af diverse butikker på turen gennem den lokale gågade, det er faktisk svært at forklare….så prøv det må være min opfordring! Og det skal siges at jeg på ingen måde har en udfordring med at shoppe for meget, ønsker bare en bevidsthed om hvad jeg gør, og samtidig bruge det tøj jeg allerede har!

Jeg må shoppe igen sidst i september…hvis jeg da har lyst:o)

no_shopping_lacarrieredk

4 replies
 1. Christina says:

  Det lyder som en god idé. Den er jeg med på. Tænker at det næsten giver sig selv i øjeblikket, hvor jeg er på barselsdagpenge:-) Men hvor har du ret – man mangler jo sjældent en jakke mere, endnu et par trainers eller endnu en taske, som bare er en anelse anderledes end de andre man har… Anderledes ser det dog ud med børnene – de vokser jo ud af alt med lynets hast, så dem må jeg gerne købe nyt til:-) Tak for inspiration.

 2. Gitte Lacarriere says:

  Du har ret Christina, børnene vokser vældig hurtigt. Der kan man dog finde alverdens godter i genbrug….fandt en hummeltrøje i fin stand til datteren til 20 kr. Lige en smule bedre end at betale 499,- hvis du spørger mig:o))
  Gitte

 3. Marisol says:

  Jeg har levet sådan der da jeg første kom til Danmark, og bageefter da jeg var på SU og nu at jeg har været arbejdesledig i over et år. Jeg kan sige at det gøre at man bliver forandret på en god måde ikke kun inde i men også når man tænker på samfundet og mijliøet. Jeg kan altid finde smukke, og god ting på genbrug og har sjældent bruge for at shoppe. Over sommeren har jeg købt et par sandaler til 45kr og en dejlige og tykke cardigan til 30kr til mig selv og forskellige legetøj of tøj til mit barn. Det kan næste ikke betale sig at købe noget til fuld pris!

  Tak for inspirationen og din kærlighed til genbrug som jeg sagtens dele! 🙂

 4. Gitte Lacarriere says:

  Tak for at du deler dine oplevelser med genbrug Marisol, det er nemlig en meget god ting. Både for miljøet, for pengepungen og for den personlige stil!
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *