Indretning af skolen

Indretning af skolen kan være mange ting, og i forbindelse med understøttende undervisning kom jeg ind i billedet.

Sammen med andre kreative hoveder, har jeg siden august og frem til nu, indrettet et stort fællesområde for eleverne på Vester Hassing skole. De var selv en del af designprocessen og var med til at male vægge, tapetsere og skubben den grafittimalede bil på plads. De arbejde hårdt, og resultatet er derefter.

Det kom Nordjyske så forbi og ville forevige, forleden da vi havde stor indvielse.

understøttendeundervisning_indretningskole_gittelacarriereEt link til selv artiklen med flere billeder findes i Nordjyske.

Og her har I lidt fra den kreative process, men de seje hårdtarbejdende unge mennesker. Genbrug og bæredygtighed var en stor del af projektet, både af økonomiske årsager men absolut også for at give eleverne en oplevelse og en opfattelse af hvad man kan få ud af nærmest ingenting.

vesterhassingskole_understøttendeundervisning_gittelacarriereDu kan læse mere om et andet projekt med understøttende undervisning, på Vestbjerg Skole lige her. Og er du interesseret i at vide mere om at få mig ud til indretningsjobs, så læs mere under INDRETNING MED GENBRUG.

 

2 replies
 1. Jonas says:

  Fede løsninger, det er gjort godt. Kunne eleverne godt selv lave grafitti? Det ser ret flot ud.
  Jonas

 2. Gitte Lacarriere says:

  Hej Jonas
  Det kunne de ikke til at starte med, men vi havde en graffiti maler ude som viste os teknikkerne, og det gjorde at de hurtigt lærte at male. Det var super sjovt:o)
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *