INDRET MED GENBRUG OG SPAR EN FORMUE!

Det er faktisk ganske sandt, at indrette og dermed bo med genbrug sparer dig for en MASSE penge! Penge som i stedet kan bruges på f.eks. oplevelser, der kan berige livet noget mere end en sofa til 35.000 kr kan…..tænker jeg.

Der er flere og flere danskere der får øjnene op for hvor fedt og hvor meget fornuft det gir, netop at købe brugt. Både på det økonomiske plan, det bæredygtige plan men også på det æstetiske plan. Som jeg har nævnt tidligere her på bloggen, så er et hjem indrettet med en kombination af nyt og især gammelt, fyldt med MEGET MERE SJÆL end et hjem hvor man bare har købt nyt.

genbrug1 genbrug2 genbrug3

Det kan være svært at regne ud hvor meget man egentlig kan spare ved at indrette med genbrug, men lad os gøre et forsøg…..

Og disse tal er baserer jeg på min viden fra mange år som indretningsarkitekt og som genbrugsspecialist, hvor jeg ved hvad de forskellige prisniveauer her.

Ny sofa 13.000,- / brugt sofa 600,- = besparelse 12.400,-

Nyt spisebord m. 6 stole 8.000,- / brugt spisebord m. 6 stole 800 = besparelse 7200,-

Nyt sofabord 1500,- / brugt sofabord 150,- = besparelse 1350,-

….og jeg kunne fortsætte men det er tydeligvis ikke nødvendigt. Med en besparelse på 20.950,- er der mere en argumenteret nok for genbrug, at man så oveni får et smukt og personligt indrettet hjem er bonus.

Man kan opleve meget for små 21.000,-………OG DET er en af grundene til at genbrug giver SÅ meget mening, og at jeg har min mission, som du kan læse om lige her.

4 replies
 1. Joan says:

  Jeg vil også gerne have meget mere genbrug ind i mit hjem, men når man ikke bor så stort igen og er glad for mange af de møbler man har i forvejen, kan det godt være lidt svært hehe..

 2. Gitte Lacarriere says:

  Det kan godt være svært Joan, for der er jo altid noget der skal vælges til og fra. Men så længe man er glad for det man bor med, OG ikke mindst har taget et bevidst valg om hvad det er. Så skulle man gerne have et hjem der er dejligt!
  Gitte

 3. dorte says:

  heii
  var vild med dig væg af gamle bogsider og din kassettevæg, selv er jeg meget kreativ. jeg laver osse kort, og finder på mange ideer. du er super inspiration

 4. Gitte Lacarriere says:

  Hej Dorte
  Tak for det, at inspirere er det overordnede mål for mig!
  Lyder spændende med at du laver kort…dem kan man heller ikke få for lidt af!
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *