IKEA 10 point!

Ikea er et fint sted, har ikke noget imod det svenske møbelhus som sådan.

Det betyder dog ikke at jeg mener at vi skal rive side 74 ude af kataloget, og hey presto så har vi en ny stue. Alt med måde. Balancen mellem det nye og det brugte er altafgørende for mig, og dermed min indretning.

Dermed ikke sagt at deres katalog ikke er meget lækkert og inspirerende, der er jo en grund til at det udkommer i flere eksemplarer end selve biblen!

Anyway…sad forleden og nød den danske udgave af ELLE Decoration, et super lækkert blad med både vældig dyre ting, men absolut også ting hvor alle kan være med.

gittelacarriere_genbrug_sommerhus

 ikea_lacarrieredk

Der var det så jeg faldt over dette smukke skab fra IKEA….og det skal jo have et navn, sådan et møbel af svensk oprindelse. Dette har fået det opløftende navn GUNNERN. Gad forøvrigt virkelig godt sidde ved bords, når de bestemmer navnene på deres produkter…..sikken en fest det må være!!!

Skabet er tiltænkt badeværelset, men jeg fornemmer at jeg godt kunne bruge det i andre rum også. Det koster kun 249 kr….tror godt jeg ved hvor ungerne og jeg spiser aftensmad en af de nærmeste dage….

Og tænker at jeg vil bruge det i min entre…..fortsættelse følger!

Du kan se nærmere på skabet lige her…

1 reply
  1. Rosa T says:

    Jeg har et i hvidt og det er jeg utrolig glad for. Ser frem til at se hvor du placerer det!!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *