Ideer til efteråret

Efteråret og kreative ideer, går ofte hånd i hånd for mit vedkommende. 
Der er så mange smukke farver udenfor, tid til varme og hygge inde…og til at lave smukke ting til hjemmet.

metropol_shopping_gittelacarriere

Nu er jeg ikke en der sidder og broderer på de mørke aftener, tålmodighed og interesse har jeg ikke til den slags. Nej jeg er mere til at lave noget lækkert til mit hjem, og det behøver ikke tage flere dage før jeg ser resultatet. Gerne inden for en lille time tak.

Jeg er meget taknemlig for at have mine forskellige opgaver med artikler til diverse blade/aviser og online blogs, og en af de seneste kan I se lige her. 

Af Metropol Shopping Center i Hjørring, blev jeg bedt om at komme med en kreativ ide til efteråret. Og den vil jeg da lige dele med jer også.

I kan forøvrigt se artiklen her, og hvad der ellers sker i Metropol Shopping Center i Hjørring (det er et af de få indkøbscentre hvor der både er gode butikker, god energi og lækker mad.) I artiklen kan I nærlæse hvad min gode ide går ud på, hvordan bladene bliver til det sødeste lille kunstværk til væggen.

Nu vil jeg sætte mig og lave en lille ønskeliste til jul, med en stor kop varm te, stearinlys og nyde roen. Og dog, det må blive næste uge. For lige nu har jeg afsindig travlt, især med de tre fortstående workshops inden for en uge, samt tre dages undervisning med indretning i folkeskolen…..kedeligt det er det ikke!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *