Hytteturen

Gitte Lykke på tur

Det er ikke længe siden jeg brugte en uge i naturen, på den øde ø i Sverige, sammen med min mand. Og nu er jeg kommet afsted igen, ikke til Sverige men ud i naturen.

En gang om måneden trækker jeg stikket, ikke internetstikket, men det andet stik. Og flytter mig fra byens puls (og larm), og bevæger mig ud på landet. Oftest er det til dage i sommerhuset i Blokhus, men da det er udlejet lige nu (hvilket vores lejlighed også er) så faldt valget på en lille naturhytte ca. 30 minutter syd for Aalborg.

Jeg er typen der kan lide at ændre hverdagen lidt en gang imellem, og samtidig typen der nogle gange er til alenetid. Så det får jeg taget. Og det er ret vigtigt.
Min skønne mand er højt elsket af mig, og tiden sammen nydes absolut. Men derfor kan jeg stadig godt lide mit eget selskab, og det tilgodeses så sådan cirka en gang om måneden.

Denne gang altså til en lille hytte. Et sted uden alt for mange mennesker, men med internet. Så får jeg mulighed for at arbejde, gå ture, kommunikere med omverdenen når det er nødvendigt, og så have tid.

Det er ikke alle der forstår det, og det er heller ikke alle der har samme behov for det. Men for mig er det nødvendigt. I flere år har det været svært for mig at vælge nogen og noget fra, men som årene går og jeg nu har 45 års erfaring med livet, er det heldigvis blevet nemmere.

Nu er det så den sidste aften i hytten, hvilket er aften nummer fire, og jeg er så heldig at min mand kommer senere. Og det gør på ingen måde noget!

Jeg har naturligvis taget billeder, kan ikke lade være. Hvilket min telefon OG computer ofte er utilfredse med. Og så kan jeg absolut anbefale dette sted, og søde Lene der er værtinde. I finder Naturhytten lige her 

Og som konklusion kan jeg kun sige at tage på hyttetur, det kan man godt få tiden til at gå med. Og jeg glæder mig til at komme tilbage til mit atelier. Og det kom sig til udtryk da jeg fik købt en hel del madpapir, blyanter og frugtfarve hos den lokale købmand, så er jeg klar til at komme hjem igen.

Naturhytten_GitteLykke
VisitDenmark
Rold Skov
Naturhytten_GitteLykke
Naturhytten_GitteLykke
Naturhytten_GitteLykke
1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Stue hos kunstner Gitte Lykke fra MANGT.DK©MANGT.dk/GitteLykke

KUNST SKABER HYGGE

/
Original papirkunst med titlen HOPING af Gitte Lykke©MANGT.dk/GitteLykke
Original papirkunst med titlen FREEDOM af Gitte Lykke©MANGT.dk/GitteLykke
Morgenkaffen, et blogindlæg om bevidste valg, og morgenkaffen.©MANGT.dk/GitteLykke

MORGENKAFFEN

/
Originale kunstværker NO ENTRY og NO ACCESS af Gitte Lykke/MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke