Hvornår er et boligblad værd at læse?

Det ved jeg.

Det slog mig forleden da jeg sad med seneste udgave af BoligLiv, hvor lige præcis det skete.

Et boligblad er værd at læse, når man bliver så inspireret at man lægger det fra sig for at gå i gang med nogle af de geniale kreative ideer i bladet. Bum. Den er ikke længere.

Det gode blad gør at det tager lang tid at komme igennem, fordi ideerne bare kommer strømmende når man ser lækre og inspirerende billeder og løsninger.
Jeg har faktisk altid haft det sådan. At jeg ikke kunne læse boligbladene, de gode af dem, til ende, simpelthen fordi de er super godt skruet sammen.

Så for mig er det en udfordring at blive siddende med bladet, og ikke fare op og i gang. Derfor har jeg flere gange allieret mig med en blok eller lækker notesbog til alle ideerne jeg får, det hjælper en gang imellem. Men oftest er jeg i gang med et nyt projekt på ingen tid, som nu lige om lidt hvor jeg går op på mit loft på 4 sal og henter nogle malerier ned. Der skal nemlig mere kunst på væggene herhjemme. Nogle, incl mig selv for bare nogle måneder siden, vil nok mene at det er ved at kappe over med alle de ting jeg hænger på væggene. Men jeg kan simpelthen ikke dy mig.

Måske det har noget at gøre med min nye retning med mine kunstplakater i MANGT butikken….måske. Vores hjem er i hvert fald, blevet meget mere kunstnerisk på det seneste….

Nå men for at komme tilbage til hvor det hele startede, altså dette indlæg. Så vil jeg sige tak til BoligLiv, Boligmagasinet, Living Etc.,  til dels RUM og Bo Bedre, for nogle lækre, inspirerende og boligændrende tiltag. Elsker det!

Nå op på loftet med mig, der skal hentes kunst!

2 replies
 1. Louise says:

  Lækker vægfarve, og smukke værker. Fed inspiration.
  Syntes det er svært at kombinere kunst, især når de er blandede stilarter osv.
  Hvordan gør du det?

 2. Gitte says:

  Tak Louise
  Det kan være rigtig svært at kombinere sine ting til væggene. Et fif kan være at lægge dem ud på gulvet foran væggen, så kan du se hvad der kan passe godt sammen. Og så er det meget mavefornemmelsen der skal i sving. Du kan jo altid flytte rundt på dem senere hen.
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/