Hvorfor navnet MANGT?

“Hvorfor har du ændret dit firmanavn Gitte”? Det er der mange der har spurgt mig om, og lige derefter så spørger de….”hvorfor valgte du ordet MANGT”?

Svaret det kommer her. Jeg syntes at Lacarriere er et utrolig smukt navn, et navn jeg giftede mig til for mange år siden, og blev skilt fra for snart 4 år siden. Tidligere hed jeg Nielsen, hvilket i realiteten var noget nemmere at stave til.

Men som tiden er gået, og jeg har fundet min skønne forlovede. Så er det som om at det navn bare ikke er mit mere, det er ikke en del af mig. Så derfor er dette navneskift i min virksomhed, et skridt på vej væk fra navnet Lacarriere, af ganske personlige årsager.

Ind til videre har jeg dog valgt at beholde siden Lacarriere.dk, og har rettet den mod mine erhvervskunder inden for indretning. Da det er den løsning der giver bedst mening for mig.

Og hvorfor valgte jeg så MANGT som navnet for mit virke som kreativ genbrugsentusiast og skaber.. Det var et af de første navne jeg kom frem til, men jeg tænkte at jeg kunne finde et bedre et. Så jeg havde vel omkring 50 forslag til navne jeg kunne bruge. Men så vendte jeg tilbage til MANGT, som i MANGT OG MEGET.

I ordbogen betyder det: mange forskellige ting eller henseender…og det syntes jeg nu passede ret godt på mig.

Så derfor hedder basen for mit kreative virke, og for mine limited edition prints nu MANGT.dk. Og aldrig tidligere i mit arbejdsliv, har det følt så rigtigt som dette. Jeg nyder at skabe nye værker, at sende dem afsted til mine kunder og at lade kreativiteten være en endnu større del af min hverdag en tidligere.

Så kort og godt, på Lacarriere.dk har jeg mine erhvervsindretningskunder, og på MANGT.dk har jeg min blog og min online butik med limited edition prints.

Nu tilbage til værkstedet!

2 replies
 1. Mette says:

  Syntes det er et godt navn du kom frem til. Det er lidt gammelt og nyt på samme tid.
  Købte plakaten AABENT HAV i sidste uge, og den er noget så smuk hjemme på væggen.
  God dag.

 2. Joan says:

  Det giver god mening!
  Har selv oplevet det samme. Og måtte give slip på mit navn, du virker nu noget mere glad for processen end jeg var. Men sådan er livet jo:o)
  Fede blogindlæg du skriver, nyder at læse dem!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/