HVOR HAR JEG VÆRET?

Hvor har jeg været?

Det kan måske være tanken og dermed spørgsmålet, hvis du er en af dem der følger med i min verden, for der har været stille. Ret stille.

Siden sommerferien og frem til nu har jeg været sygemeldt, det er jeg nu ikke mere og kan derfor skrive ord ud igen. Det er en lettelse endelig at kunne åbne op igen, at kunne dele tanker og kreative processer, at være “mig selv” igen.

Stress er efterhånden et godt gammeldags udtryk, et udtryk der dækker over en vældig høj procentsats af sygemeldte i vores ganske land. Og jeg tænker at det dækker bredt.

For mit vedkommende har det betydet at jeg måtte trække stikket, have ro på og sorteret fra. Det har jeg nu gjort, og haft en del selvindsigt (hvilket jeg egentlig tænkte jeg havde nok af) men nyt kan man altid lære. Så nu er jeg igen klar til min kreative verden, mit kreative liv.

Min hverdag vil fremadrettet være i mit værksted, hvor jeg skaber originale, unikke og bæredygtige kunstcollager på papir og lærred, til mennesker der ønsker at rykke til næste felt i deres liv, eller bare gerne vil have noget på væggene der tiltaler dem. Jeg tager stadig indretnings og udsmykningsopgaver ind, og det bliver skønt at komme ud igen og forvandle rum og skabe oplevelser.

Som med al kunst, opleves det forskelligt afhængig af hvem man er og hvilken bagage og værdier man har. Min intention er at skabe plads til tanker og følelser hos beskueren, der kan give inspiration og retningspile i livet.  Grundlæggende ønsker jeg at skabe fra mit hjerte, at blotte mig lidt mere og mere hen ad vejen, og med det overordnede budskab at det er nu vi er her, og det er nu vi skal agere derefter. Ikke i morgen.

Mine værker omhandler emner om tilgivelse, underkuelse, frihed, selvebestemmelse, tillid, kærlighed  og… det at stå ved sig selv og finde sig selv.

4 replies
  • Gitte
   Gitte says:

   Tak for det Ghita. Tænker at livet ikke altid er lyserødt, og jo mere vi taler om det des nemmere bliver det for andre. Så helt enig med dig.
   Gitte

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke
®mangt.dk/GitteLykke