Hvad er nyt design?

Søren Rose er en fortrinlig designer, absolut. Han laver de fedeste ting. Men jeg tillader mig lige at lufte et par tanker…..der får mig til at stille spørgsmålet, hvad er nyt design?

Forleden fandt jeg dette i et boligblad, hans Enter magasinholder for Ferm Living (som jeg forøvrigt også er helt plattet med).

fermliving_sørenrose_gittelacarriere

Den er smuk og praktisk, og passer perfekt ind i nutidens boligindretning. Men mine forældre havde altså en der var så godt som magen til, tilbage i 80’erne. Kan man så sige at det er nyt design? Vi kan kalde det smukt design, fra for 20-30 år siden. Beklager. Men når ligheden er SÅ slående, er der intet nyt over det!

Hvad mener I, hvad er nyt design?

1 reply
  1. Petra says:

    Nyt design er nytænkende, innoverende og gerne æstetisk smukt. Det må gerne have træk fra datidens design, men jeg ser det helst ikke. Kan helt sikkert bedst lide når det er fuldstændig nytænkende. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan lige det gamle, det kan jeg. Det er jo derfor jeg følger med herinde på din blog:o)
    Petra

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *