Hvad er et moodboard?

Et spørgsmål jeg selv havde inden jeg startede på mit studie for mange år siden….

Hvorfor læste man om moodboards alle vegne, hvad var det og vigtigst af alt hvordan lavede man et? 

I mit hjem har jeg flere af slagsen, og de er opstået både bevidst og ret ubevidst….

Moodboard #1

Køleskabet, er dækket til i forskellige invitationer, billetter og tegninger, men udover dem er der også minder om glade stunder, små gaver fra venner og andet godt…så det er det mest energiske moodboard i mit hjem. Der også har en praktisk funktion.

Moodboard #2

Det private. Så er der det meget personlige moodboard (som nærmere er et hjørne af mit soveværelse) fyldt med smukke ordsprog, billeder og ting der giver mig glæde og mening hver dag. Da det er personligt kan jeg ikke dele det med jer herinde. Et visionboard kunne man også kalde det….

Moodboard #3

Det tredje moodboard befinder sig på mit kontor, og det er det største jeg har. Det giver daglig inspiration til mit arbejde, og dermed er det fyldt med masser af god energi. Det er en blanding af mange ting, lækker indretning, grafisk design, ordsprog, farvevalg, ældre fotografier der alle giver mening og meget andet godt.

Det er lige præcis det et moodboard skal, det skal sætte dig i en steming….et mood!

moodboard_kontor_gittelacarriere

Sådan har jeg valgt at bruge mine moodboards, og det fungerer optimalt.

Og for at vende tilbage til spørgsmålet, hvad er et moodboard i den traditionelle forstand mht. indretning, så drejer det sig om at samle udklip fra blade, samt stofprøver og farveklatter – så du nemmere kan se hvad du ønsker dig i dit hjem.

Uanset hvilken form for moodboard du laver……så nyd det!

2 replies
  • Gitte Lacarriere
   Gitte Lacarriere says:

   Det er simpelthen fordi hverdagen har fyldt med arbejde, så de nederste skabe er endnu ikke blevet beklædt med gråt folie:o)
   Gitte

   Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *