House Doctor og genbrug…ja tak!

 Man kan pludselige blive samler af et eller andet, også uden man lægger mærke til det.

Det er sket for mig, dog har samlingen i meget lang tid kun bestået af to stk. Og så kan man vist ikke kalde det en samling, men det kan jeg nu!

Jeg er nemlig blevet lidt små forelsket i denne smukke karaffel fra House Doctor, og den passer jo intet mindre end perfekt med min eksisterende….. øhh samling. Mine to ravfarvede vintage karafler  har fået selskab og jeg er noget så tilfreds.

Det er jo som altid et spørgsmål om at finde balancen mellem det nye og det brugte, gør man ikke det kan det nemt komme til at virke enten for sterilt eller for klaustrofobisk.   

For øvrigt har House Doctor lige nu et fantastisk udvalg af diverse skønne ting til hjemmet (ja det har de jo egentlig altid), men kig deres boligtilbehør og møbler igennem, mon ikke du også kan finde noget der går perfekt i spænd med dit genbrug. Det personligt indrettede hjem, er nu engang der hvor det er mest behageligt at opholde sig, efter min mening. Du finder deres magiske univers lige her

housedoctor_gittelacarrieredk

housedoctor_lacarrieredk

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *