House Doctor……ja tak!

House Doctor er absolut perfekt til min stil. Der er med personlighed, recycling, rolige farver, atmosfære og skønhed.

Hvem vil ikke have en væg som denne. Kan du ikke lide selve designet, så kig på farverne. De kan bruges til en hver stilart. Kan mærke at jeg snart skal ud og have fat i lidt House Doctor….det passer så godt ind her hos mig.

Jeg elsker at flytte rundt på alle mine pynteting (selv om det ord irriterer mig en del), at gå og hygge sig med at gøre mit hjem endnu mere unikt og hyggeligt. Bruge et par timer på det, med lidt roligt jazz i baggrunden. For så at ende det hele med en stor kande te på sofabordet, og med mig i sofaen med en stak boligbøger og et tæppe………Jamen så bliver det ikke meget bedre!

Hvad passer godt ind hjemme hos dig??

housedoctor_house_doctor

 

3 replies
  1. Mette says:

    Jeg bor med genbrug, arvestykker, arne jacobsen, house doctor (lidt) og fund på rejser.
    Mette

  2. Mette says:

    Jeg er mest til det lyse og slidte. Med farveklatter hist og her……så det hele går op i en højere enhed!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *