Holder du nogensiden helt fri….

….sådan uden computer, telefon og alt det andet som vi er blevet så vandt til? 

Jeg ville ønske at jeg kan sige “Det gør jeg”. Men det kan jeg så ikke. Det er egentlig et af mine mål for 2013, at tage 2 nætter i sommerhuset, alene og uden teknologi……hvordan kommer det mon til at gå.

Nå men den næste uge holder jeg i hvert fald fri, og dermed også fra bloggen her….det er planen ind til videre. Har haft en hektisk periode, med en masse spændende indretnings opgaver  workshops, kurser jeg har været på og så min dejlige blog (og snart webshop med online workshops:o))))

Så der bliver højst sandsynlig stille lidt…..mens jeg render rundt i Spanien og tager lækre billeder, bader med børn, drikker kold hvidvin, danser tango og sover længe. 

lacarriere_break

 

 (Og ja, jeg har både iPad, iPhone og computer med)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *