GRÜN I AARHUS FORHANLDER NU MANGT

GRÜN I AARHUS FORHANLDER NU MANGT

Aarhus er en skøn by, den har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Ikke at jeg kender den ud og ind, men den er bare lige det federe end Aalborg. Lidt:o)

Nu har jeg så fået mine plakater til byen, hvilket absolut ikke gør den mindre tiltalende. Det er nemlig muligt at købe MANGT hos Grün i Jægergårdsgade 46, og det er naturligvis den skønneste butik. Fyldt med kunsthåndværk, design, skæve ideer og masser af god stemning. Lene, som du vil møde med et smil når du går inden for døren, har formået at have et super skarpt og smukt øje for hvad der rør sig. Og jeg er meget glad for at jeg og mine plakater må have lov at være med.

Kig forbi Grün, og bliv inspireret….og NYD Aarhus!

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner