Glimmerstrømper, ja tak!

Da jeg stod her til morgen, og skulle i tøjet, var det med hænderne i kassen med strømper, da slog det mig. Jeg stod med mine dyreste strømper i hånden, og nej vi taler ikke flere hundrede kroner, men dog omkring 90 kr for et par strømper med glitter og fine syninger, nogle jeg fik i gave for længe siden.

Tænkte, nej de er bedre at bruge når man rent faktisk kan se dem i skoene, og ikke som i dag hvor jeg skal have støvler på.

Men nej, det er jo ikke sådan verden hænger sammen. De skal bruges nu, alle de bedste ting skal bruges i dag. For som bekendt, ved vi ikke hvor længe vi kan få lov til at bruge vores bedste strømper. De skal slides op!

Så nu sidder jeg i mine fine glimmerstrømper, som snart skal ned i støvlerne hvor de ikke kan ses. MEN jeg ved at de er der, mine fine strømper, der nok skal være med til at gøre dagen endnu bedre.
Det kan lyde banalt, men vi skal fandme bruge alle vores bedste ting hver dag, og jeg mener hver dag! Intet skal spares eller passes på, det er her og det er nu.

Hilsner fra hende med glimmerstrømperne

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke