Glædelig jul

Jeg håber at I havde en skøn jul allesammen, mere end skøn faktisk, at den var (og er)  helt fantastisk med dem I ønsker at holde den med.

Selv har jeg tilbragt julen sammen med mine børn i år, hos min far med familien og min dejlige kæreste. Det var en helt særlig jul, da det har været et år lidt ud over det sædvanlige.

Da helbredet blev udfordret i foråret, rokkede det ved min verden. Den er nu snart ved at være faldet til ro igen, hvis man kan kalde det det. Så der var al mulig grund til at fejre julen med manér. Hvilket dog ikke nødvendigvis betyder en masse julepynt, nærmere tvært imod.

Min julepynt i år har været helt ualmindelig minimal, hvilket har passet mig perfekt. Har aldrig helt været til det, og bliver det nok heller aldrig.

Havde dog en smule pynt, og det jeg havde er i mine øjne så genialt, at det skal deles med jer. Stearinlys hører denne tid til, og sat i en gammel glaslampette giver det det smukkeste lys. Jeg købte denne gule en af slagsen for kun 35 kr i genbrug. Juletræerne som pynter omkring lyset, er lavet af gamle læste bøger (købt hos Butik Gjest i Aalborg).

De har samlet stået i vores gang,  og har skabt den nødvendige julestemning. Enkelt og stilfuldt, uden at slæbe store kasser ned fra loftet, OG ikke mindst uden at skulle rydde en masse julepynt væk igen.

Med andre ord, en perfekt julepynt til den skønneste jul.

Med ønsket om en glædelig jul herfra….

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dage i Aarhus

/