www.lacarriere.dk

Genialt koncept og lækker butik….i London

unpackagedlondonKender du det, man ser en ide og tænker ja for ……. det er da smart, hvorfor fandt jeg ikke på det! 

Det var sådan jeg tænkte da jeg faldt over Unpackaged i London.

Deres mål er at skabe betydelig mindre affald, i dette tilfælde i form af emballage. Så derfor kan du komme ind i butikken med din plastikbøtte, en pose, en glasflaske eller hvad du nu har, og fylde den op med det du mangler. Super fint. 

Og varerne er naturligvis i tråd med tankegangen bag konceptet, det er lagt vægt på økologiske varer, grønne rengørings midler, og produkter lavet af genbrug så som staniol og muffin forme. Det siger sig selv at kvaliteten af varerne er i top, og det er servicen også. Og der er jo en cafe i forbindelse med butikken, hvilket er et godt sted at snuse storbyen til sig. Gode salater og drikkevarer. Om aftenen kan du naturligvis få dig en handmade cocktail, som de så smukt beskriver det.

Sådan et sted burde vi også have i Danmark, og hvis jeg  gik og ledte efter en fed forretningside, ville jeg da lade mig inspirere af Unpackaged, så absolut!

Deres hjemmeside er fin og oplysende, men mangler dog nogle lækre og indbydende  billeder (til et visuelt hoved som mig). Men uanset, så bør du slå vejen forbi, når du næste gang er i London. Butikkerne finder du i Hackney og Richmond, ind til videre.

1 reply
  1. Katharina
    Katharina says:

    Det er en super butik, det vil jeg skrive under på. Bor lige i nærheden, og den kan varmt anbefales. Dejligt at en dansk blog også kan se hvad der rør sig herovre:o)
    Fra Katharina

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *