Genbrug i mormors sommerhus…

For nogle år siden overtog jeg min mormors sommerhus ved vestkysten, et sandt paradis i min verden.

Har tilbragt samtlige somre i dette hus, sammen med familie og venner….hvilket efterlader uvurderlige minder. Nu har jeg nydt nogle dage heroppe, helt alene. Som balsam for sjælen, der i den verden vi lever i i dag, nogle gange skal have lidt kærlighed:o)

Jeg har nogle billeder jeg gerne vil dele med jer….håber de vil give ideer til indretning med genbrug, men også inspiration til en lille pause hvis der skulle være behov for det. 

sommerhus_genbrug_lacarrieredk

billig_indretning_lacarrieredkSkønne dage, med luft og god energi. At være et sted, om det er ens hjem eller sommerhus, så er det utrolig vigtigt at omgive mig med ting der giver mening. Og dette sted giver mening for mig. Glæder mig til næste gang…..

2 replies
 1. Claus T says:

  Kender godt det med at slappe af og være alene, alenetid er faktisk stærkt undervurderet!
  Claus

 2. Gitte Lacarriere says:

  Enig Claus.
  Kan man ikke alene, dur det jo slet ikke:o)
  Tak for din kommentar!
  Gitte

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *