GAMLE NOTESBØGER FYLDT MED?

Ja det var jo lige det der var spørgsmålet, hvad var det egentlig jeg havde skrevet i alle de smukke notesbøger gennem årene? Var godt klar over at der var en del kreative tanker og ideer, så glædede mig til at kigge dem igennem igen.

Det var egentlig ikke planen at der skulle bruges et par timer på det, men sådan blev det. Datteren, der skal konfirmeres næste år, skulle finde en flot tom notesbog i mit skab, til at planlægge den store dag. Og det er faktisk muligt at finde tomme notesbøger i mit skab, hele 26 af dem var blevet blandet godt og grundigt sammen med dem, med de gode ideer i. Og det dur jo ikke.

Hun fik den notesbog hun gerne ville have. Jeg fik en stak på hele 14 notesbøger, helt eller delvist fyldt ud med små skitser, ideer, og “store” fremtidsplaner. Sjov læsning det kan jeg garantere!

I denne tid, hvor jeg blev blæst lidt eller rettere meget omkuld, af lidt brystkræft (som nu er væk). Er det oplagt, og vist meget naturligt, at tage livet op til en vis form for vurdering, at gøre status.
Hvor var jeg på vej hen, hvad skete der og hvilket indhold ønsker jeg i mit arbejdsliv fremover, er blot nogle af de ting der kommer frem i de her måneder.

Men tilbage til notesbøgerne. Jeg er så glad for at jeg har lavet dem, de er, som gamle dagbøger, inspirerende, sjove, interessante og hyggelige at læse. Jeg tror endda at jeg, på en af siderne, har fundet mit nye firmanavn. Et navn jeg vil løfte sløret for senere.

Nu vil jeg smutte tilbage til de gamle notesbøger, og se om nogle af de mange gamle ideer ikke kan bruges til noget……

Hav en skøn solrig weekend derude. Min skal nydes med min skønne forlovede! Så mon ikke det bliver en dejlig weekend.

minenotesboeger

notebooks

notesboegerne

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published.