FORNY DIT HJEM OG DIT LIV PÅ 10 DAGE!

FORNY DIT HJEM OG DIT LIV PÅ 10 DAGE!

Der er kommet et online forløb i webshoppen her på MANGT.dk, og det bliver godt. Rigtig godt.
Der er mange der har efterspurgt et online indspark til boligindretningen, og her kommer det så. Det er lige blevet sat på hylden i webshoppen, og det er klar til at hjælpe dig med at forny og forvandle dit hjem og dit liv, på kun 10 dage!

Alt hvad vi omgiver os med påvirker os uanset om vi vil det eller ej, derfor er det vigtigt at vore hjem er skønne og personlige, så de passer lige præcis til os.

På 10 dage modtager du en række mails, hvor jeg i form af bl.a. små film, guider dig igennem dit hjems forvandling. Det er nemt og lige til, og det eneste du skal gøre er at putte forløbet i kurven og betale. Så er du med på opstarten d. 12. januar 2018. Hvor den første mail lander i din indbakke. Det skal siges at sidder du med ski på i Østrig på det tidspunkt, så kan du sagtens være med alligevel. Alle de mails du modtager på de 10 dage, ligger klar til dig når du er klar. Og du kan se dem igen og igen.
Og i realiteten vil det så sige at du har et nyt og forvandlet hjem og liv, d. 22. januar….en god måde at starte det nye år på.

Du kan få din plads lige her.

2 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner