FORARGER OVERFORBRUGET?

FORARGER OVERFORBRUGET?

Svært kan jeg have det med de materialistiske behov vi ofte blindt har, og hvordan man nemt kan glemme moder jord frem for et hurtigt fix af nyindkøbte varer.

Og nu nærmer tiden sig igen, højtiden. Julen, hvor det kan stikke helt af. Hvor der skal købes ind i store mængder, for dem der har råd, og hvor det kan være svært at finde på hvad man skal købe…for vi har jo alt i forvejen.

Vi kan omgive os med megen glæde og få det fix, uden at skulle ud og bruge en formue. Hvad enten om det er nu op til jul, eller generelt. Og tiden vil bruger på de forskellige ting, den styrer vi helt selv.

Der komme ingen løftede pegefingre herfra, det er ikke det det handler om. Jeg vil blot dele mine tanker omkring overforbruget, og måske inspirere til at se tingene på en anden måde.

Gaver kan købes brugt, eller det kan være oplevelser og ikke materielle ting, og i stedet for at sætte tempoet op i december med alt det man nu skal rende til, så sæt det ned.

Vælg at sætte det ned.

Man behøver ikke komme med til alle juleafslutningerne, eller alle julefrokosterne. Man behøver ikke være vildt stresset over alt og intet, træk vejret og tag den med ro. Tag en fridag til bare dig selv, og ikke til noget der har med julen at gøre.

Det hele er et valg.

Med nogle af de tanker har jeg skabt værket HAVING, som jeg lige har lagt ud i webshoppen på MANGT.dk. Et kunstværk der kan inspirere til mere omtanke, hvis det er det du ønsker. Det er en bæredygtig original kunstcollage….som du kan se lige her.

Hav en skøn dag!

Gitte

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke
Karma Bowl for your dreams by MANGT.dk®mangt.dk/GitteLykke
Kreativ og bæredygtig workshop med Gitte Lykke®mangt.dk/GitteLykke
Gitte Lykke Kolaj Magazine collageartist kunstner