FOLKEMØDET PÅ BORNHOLM

Jeg skal til Folkemødet på Bornholm om et par uger, og det bliver så godt. Er inviteret derover af DAKOFA, Dansk Kompetencecenter for Affald, til at vise de besøgende hvad man kan gøre med læste bøger, og de får mulighed for at være med i kreativiteten. Og for at fortælle om min mission.

Jeg går på i affaldsteltet umiddelbart lige efter åbningstalen om torsdag , og så har jeg ellers to timer hvor jeg lærer folk hvordan de folder bøger. Jeg holder dog først et oplæg om genbrug, og vigtigheden af at indrette og bruge med genbrug i boligen. Både af bæredygtige, økonomiske og æstetiske årsager.

Det bliver et brag af en fest, hele weekenden. Og jeg er i fuld gang med at folde bøger, i helt nye udformninger end jeg tidligere har lavet.

foldet bog

Et andet kreativt projekt jeg er blevet bedt om at lave, er et betræk til en stor ballon med en diameter på 167 cm. Betrækket skal laves af indkøbsposer….det er virkelig de sjoveste opgaver der lander på mit bord.

Så skulle nogle af jer være på Bornholm til Folkemødet i år. Er jeg at finde i DAKOFAS Affaldstelt torsdag d. 11. juni fra 15.00-17.00. Læs mere om teltet og hvad der ellers sker på DAKOFAS hjemmesideside.

folkemødet

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *