FLEAFINDER….en fantastisk APP

Forleden stødte jeg på FLEAFINDER, hvilket er en app udviklet til at finde alle de nærmeste loppemarkeder, flyttesalg, kræmmermarkeder, lejlighedssalg osv. Den er intet mindre end genial!

Find den i Appstore, den er gratis. Og søg efter det du ønsker, eller klik på VIS ALLE…så får du en udførlig liste over alle relevante steder i nærheden.

Jeg har allerede været afsted flere gange, og det er en sand fornøjelse at få et overblik over loppemarkederne da dette nemlig ikke altid er sådan lige til.

Og jeg er ikke den eneste der er begrejstret!

24 årige Christina Mainz udviklede appen i forbindelse med sit afgangsprojekt, og derfra udviklede sig til noget stort. Planen er nu at indtage de større byer i Europa, jeg tænker det er en ganske fin ide!

Godt tænkt Christina.

Tippet er hermed givet videre til jer, happy shopping!

fleafinder_gittelacarriereOg det er natruligvis også muligt at oprette dit eget loppemarked eller garagesalg i FLEAFINDER, det er nemt og lige til….

2 replies
  1. Birthe Skantorp says:

    Glimrende ide, som jeg har ønsket mig i flere år. MEN – den er åbenbart reserveret til folk med en bestemt type telefon, og sådan en har jeg ikke. Jeg har tjekket den på Facebook, og der fremstår det som om, at det mestendels er for folk i Stor-Københavns området, så det fik mig til at “tørre øjnene” igen, – der kommer jeg yderst sjældent. Kender du til noget tilsvarende med adgang fra almindelig computer – og i det nordjyske, så vil jeg meget gerne have et tip, for jeg har ikke fundet andet end forskellige lokale grupper på Facebook.

  2. Gitte Lacarriere says:

    Den skulle gerne dække hele landet, men den slags ting tager jo tid. Også derfor at jeg hjælper med at udbrede budskabet.
    I Nordjylland er der denne geniale side/blog som kan hjælpe dig noget så fint på vej….. http://aalborgsecondhand.dk
    Aalborg Secondhand har alt hvad du skal bruge, for at komme rundt i Nordjylland og finde alle lækkerierne!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *