Ferm Living - stilrent og smukt boliginteriør!

Ferm Living – stilrent og smukt boliginteriør!

Jeg har altid været imponeret af Ferm Living, at de kan drive en design virksomhed med så stilren og enkel sans for design, farver og form som de gør.

fermliving_lacarrieredk

 

Hvis du lægger mærke til det, så har de altid holdt sig inden for nogenlunde den samme farveskala. Og det syntes jeg er fedt, og ikke mindst bemærkelsesværdigt. De følger farverne i tiden, eller også bliver de fulgt af de andre.Uanset hvad så er deres ting dejlige at se på, skønne at røre ved og fantastiske at bo sammen med.

Jeg har selv nogle af lækkerierne fra Ferm Living, og har lige været omkring deres webshop for at udse lidt til at blande med mit smukke genbrug. For som jeg har nævnt før, kan jeg bedst fungere når der er en fin balance mellem nyt og gammelt.

Så mon ikke jeg får taget nogle fede billeder med Ferm Living og stilfuldt genbrug fra Lacarriere, lyder som en god kombination.

Hav en skøn weekend!!

2 replies
  1. SUSANNE
    SUSANNE says:

    Det er jeg enig med dig i, har lidt af deres ting. Er i gang med at spare sammen til det lækre tapet som jeg kan se at du også har, det der er bag dig på billedet. Det må jeg simpelthen eje, det vil gøre sig smukt i min entre!

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *