Fede ideer til påske!

Påske, påske, påske…..

Jeg har aldrig været den der pynter huset op til påske, kun med det børnene kommer hjem med. Men i år bliver en lille undtagelse, datteren og jeg har været i genbrugsbutikken og fundet en masse søde kyllinger og lam der ny pryder vindueskarmen.

Med derfor gik jeg lidt amok på Pinterest forleden, og fandt jo en pokkers masse dejlige ideer til netop påsken. Du kan se mit board her, og er du ikke bekendt med pinterest kan du se hele min profil her.

Det er nemt at oprette en gratis profil, og så kan du ellers finde billeder til dine egne boards. Og der er mode, design, møbler, grafisk design og meget mere….nogle mener det er en tidsrøver, men jeg syntes det er et dejligt sted at finde inspiration til forskellige projekter.

Men det er blevet tid til lidt påskeferie, og det vil jeg tage mig med familien. Vender glad tilbage efter påske, hvis jeg da kan holde mig væk så længe.

Hav en skøn påske!

paaske_lacarrieredk_genbrug

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *