EVENT FOR SØSTRENE GRENE

Min hverdag i MANGT MOODSTORE variere noget så dejligt, og noget så ofte. Den ene dag maler jeg skilte til en kunde, den næste collager til butikken og den tredje laver jeg et stort event for Søstrene Grene.

Sidstnævnte udførte jeg gennem min virksomhed LACARRIERE.dk, som står for indretningsopgaverne jeg udfører.

Eventen var en intern begivenhed, så den var ikke åben for offentligheden. Men den var fin. Og jeg må sige at jeg er ret stolt af resultatet.

En tom lagerbygning på havnen i Aarhus, som jeg skulle indrette til både dag og aften, til forskellige formål.

Her er resultatet, billederne taler lidt for sig selv…..men det jeg gjorde var at kombinere nogle varer fra deres nye katalog/kollektion, med pallevægge og det rå miljø på havnen, og naturligvis lidt foldet papir.

Det var en sand fornøjelse, og fedt at de opgaver jeg får ind er så alsidige, så forskellige fra hinanden.

LACARRIERE.dk kan du finde lige her,

3 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Naturhytten_GitteLykke©MANGT.dk/GitteLykke

Hytteturen

/
MANGT Sommer Event 2020©MANGT.dk/GitteLykke
Kunstudsalg hos MANGT.dk©MANGT.dk/GitteLykke